Stockholmsattacken

Det gör så ont att höra och se vad som skett. Att ens medmänniskor får gå igenom något sådant traumatiskt. Varför? kan många fråga sig. Många olika tankar går kring detta ämne, både gott och ont. Men, tyvärr. För det mesta handlar det om det onda. 
 
Det hade varit skönt om man slapp allt detta. Krig, attacker och allt annat dåligt. Varför ska vi människor göra ont och mötas av ont? Varför kan vi människor inte bara visa respekt och allt vara frid? Jag förstår mig inte riktigt på dessa människor. Tänker de eller inte? För det verkar inte som det. Eller så gör de det, men bryr sig inte bara för att de är rent ut sagt psykopater som inte har några känslor. 
 
Det handlar absolut inte om vad som finns bakom dessa personer som stod bakom detta. Det vill säga, religion och hudfärg. Allt handlar om att de inte har några känslor och gör vad de i princip känner för. 
 
Det värsta av allt, är att människor tar chansen att hata istället för att sprida kärlek och göra det till det bättre. Skyller istället på vad personen har för bakgrund och att alla av dessa bör dö. Men nej. Förstå att bara för en person som är muslim, eller är mörkare än vad du är så betyder det inte att alla är samma personer. Vissa har fått lära sig att si och så är inte okej samt si och så är okej. Medan andra inte fått det. 
 
Snälla. Kolla på dina fingrar noggrannt och se efter om de är lika. Visst är de inte det? De är olika långa till och med fingrarna på den ena handen är tjockare än den andra. 
 
Allt handlar om att man ser en genomföra en handling sedan är alla precis som denna person. HELT FEL!
 
-
 
Alla som gått igenom denna tragedi är en väldigt stor sorg. Detta ska egentligen inte hända. Jag förstår mig inte riktigt på vad som pågår. Jag hoppas inerligt att vårat Sverige har öppnat ögonen och förbättrar hela systemet. Så att detta inte upprepas. 
 

Kommentera här: